Radno vrijeme: Pon-Sub - 08 - 20h

Pozovite nas
+382 20 664 666
Posjetite nas
Grand poslovnice

O agenciji

Turistička Agencija Grand je osnovana u maju 2004. i jedna je od vodećih turističkih agencija u Crnoj Gori. Sigurnost i odgovornost, najbolji odnos cijene i kvaliteta usluge, dugogodišnje iskustvo u organizaciji najzahtijevnijih aranžmana, najšira mreža partnera na svim atraktvnim destinacijama u potpunosti opravdavaju epitet najbolje turističke agencije u Crnoj Gori kada je u pitanju organizacija putovanja.

Počeli smo sa aranžmanima za Grčku, Madjarsku, Francusku, Italiju… u godinama kada je u Crnoj Gori bio zanemarljiv broj pasoša, a o navici stanovništva da putuje često nije se moglo ni govoriti. Danas lepezu naše ponude, osim navedenih, krase destinacije kao što su Kuba, Brazil, Argentina, SAD, Dubai, Tajland…
Grand svoju poslovnu politiku zasniva na ugledu kao strateškom kapitalu ali i osmišljenoj viziji budućnosti kako bi na globalnom i regionalnom planu razvoja turističke ponude mogao na pravi način da odgovori na sve veće izazove.

Inovativnim pristupom u kreiranju turističke ponude i visokim standardima poslovanja, Grand se izborio za lidersku poziciju u konkurenciji crnogorskih turoperatera. Postepeno je izrastao u agenciju u kojoj je broj zadovoljnih putnika u stalnom porastu. Dinamično širenje ponude aranžmana pruža mogućnost gradjanima Crne Gore da ljetovanje, zimovanje ili odmor u bilo kojem godišnjem dobu provedu na nekoj od atraktivnih destinacija.

Naši klijenti putujući direktno iz Crne Gore sa Grand-om, kao jedinom crnogorskom agencijom koja sama realizuje svoje aranžmane, imaju dodatnu sigurnost jer povjerenje koje stičemo nas motiviše da uvijek pružimo više.

Turistička agencija Grand ima kompletiran asortiman turističkih usluga, tako da kod nas možete pod najpovoljnijim uslovima ostvariti Vaše potrebe bilo da su u pitanju:

– Rezervacije najpovoljnijih avio karata za sve svjetske destinacije
– Rezervacije smještaja u svim svjetskim hotelima
– Rent-a-car usluge
– Poslovna putovanja
– Kongresi i seminari
– Grupna putovanja
– Ljetovanja i zimovanja
– Krstarenja najatraktivnijim brodovima
– Putna-zdravstvena osiguranja

Ovo je samo dio ponude koju tursitička agencija Grand pruža svojim klijentima. Od 2008. godine smo članica medjunarodnog udruženja avio prevoznika – IATA, opremljeni najsavremenijim sistemom prodaje avio karata skoro svih svjetskih avio kompanija što nam omogućuje izuzetnu konkurentnost jer naš stručni kadar je spreman u svakom trenutku da Vam pronadje najjeftinije avio karte za bilo koju destinaciju po Vašem upitu.

Posredstvom turističke agencije Grand možete koristiti brojne povoljnosti prilikom organizovanja individualnih putovanja zahvaljujući globalnim rezervacionim sistemima čiji smo članovi od samog osnivanja agencije.

Posebno smo ponosni na segment u našoj ponudi koji se odnosi na izdavačku djelatnost.  Naime, do sada smo publikovali dvije knjige, Pariz ( izdata 2007 ) i 10 najljepših gradova Evrope ( izdata 2010 ) koje su naišle na izuzetno pozitivne komentare crnogorske javnosti i koje nas izmedju ostaloga svrstavaju medju najozbiljnije agencije u regionu jer je edukacija populacije bitan faktor u širenju kulture putovanja.

Zaslužujete najbolje !

Licenca Ministarstva turizma broj 22.

Vodeća turistička agencija u Crnoj Gori!