Radno vrijeme: Pon-Sub - 08 - 20h

Pozovite nas
+382 20 664 666
Posjetite nas
Grand poslovnice

KRF - LJETO 2017 !

                                                                    

                          28.07. – 05.08.2017

KRF (Kerkira) je najblistaviji biser Jonskog arhipelaga i jedno od najposjećenijih Grčkih ostrva. Poznat je po svojim prelijepim pješčanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali, starom gradu u kome su svoje tragove ostavljali Englezi, Mlečani, Italijani i Njemci; mnogobrojnim maslinjacima, mondenskom noćnom životu, tradicionalnim kulinarskim specijalitetima, okolnim ostrvima.

1 dan ( 28.07. ) Polazak grupe sa parking  ispred Delta City-a u 22:00 h.Vožnja kroz Albaniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora grupe.

2 dan ( 29.07. ) Dolazak u Igumenicu i vožnja brodom do Krfa. Smještaj u hotel i slobodno vrijeme. Večernja šetnja centrom grada.Noćenje.

3 dan ( 30.07. ) Doručak. Nakon doručka obilazak grada :Esplanade, crkva Svetog Spiridona-zaštitnika grada koji   je po predanju spasao ostrvo od napada Turaka, kuge i gladi, Tvrđava - osim zaštite od neprijatelja, tvrdjava  je služila  kao pribježište i karantin od zaraznih bolesti., odlazak do zaliva Garica i vidikovca Kanoni, odakle se pruža pogled na  crkvu Bogorodice Vlaherne i mišijeg ostrvaPontikonisi, ali i na aerodromsku pistu, gdje avioni slijeću na bukvalno 50 metara od vas.….. Odlazak do dvorca austrijske princeze Elisabete Ahileon.Dvorac je posvećen grčkom junaku Ahilu i u neoklasicističkom je stilu. Slobodno vrijeme. Poslijepodnevni odlazak na Glifadu, najlepšu plažu na ostrvu. Slobodno vrijeme na plaži uz mogućnost korišćenja mnogobrojnih sadržaja.Jedan od najpopularnijih plažnih barova na ostrvu bar Pazuzu se nalazi na ovoj plaži. Povratak u hotel. Noćenje.          

4 dan ( 31.07. ) Doručak. Nakon doručka predviđen je transfer do grada i obilazak Srpske kuće gdje će nas dočekati naš ljubazni i uvaženi  domaćin i kustos muzeja  G-din Ljubomir Saramandić, odlazak do luke i ukrcavanje na brod za ostrvo Vido. Po dolasku na Vido obilazak Mauzoleja i ostrva . Poslijepodnevni odlazak na plažu Barbati. Uživajte una plaži ispred  Piedra del Mar restorana.Kasni poslijepodnevni povratak u hotel. Noćenje.

5 dan ( 01.08. ) Doručak.Fakultativni  cjelodnevni izlet do Aqualand-a, jednog od najvećih vodenih parkova u Evropi, sa više od 36 tobogana i na površini od 75.000 m². Povratak u hotel. Noćenje.

6 dan ( 02.08. ) Doručak. Slobodno prijepodne.Poslijepodnevni fakultativni odlazak do Sidarija i „Kanala ljubavi“ uz koji se veže jedno neobično, ali ako je vjerovati Grcima istinito vjerovanje. Dakle, ko prepliva kanal i kaže ime svoje simpatije doći će do srećne ljubavi koja traje do kraja života. Kupanje na  plaži „Sunset“.Na ovoj plaži doživite najljepši zalazak sunca na ostrvu. Povratak u hotel.Noćenje.              

7 dan ( 03.08. ) Doručak. Dan predviđen za  izlet do Paleokastrice .Odlazak do vidikovca vidikovca Golden Fox  sa kojeg vidi se cijela Paleokastrica sa sedam, “ušuškanih” uvala sa finim plažama, okruženih visokim liticama, maslinjacima, limunom i čempresima. Najlepši pejzaži na Krfu se mogu vidjeti upravo ovde.Odmor na plaži. Povratak u hotel. Noćenje.

8 dan (04.08. ) Doručak.Slobodan dan. Mogućnost fakultativnog krstarenja brodom uz organizovan ručak. Mogućnost        fakultativnog organizovanja ’’Grčke večeri’’ u nekoj od taverni sa konzumacijom vina i grčke hrane. Ljubaznost osoblja, meni, tradicionalna grčka muzika i igra su garant dobrog provoda. Povratak u hotel.Noćenje.

9 dan ( 05.08. ) Doručak. Napuštanje hotela.Ukrcaj na trajekt za Igumenicu.Nastavak puta do Janjine i posjeta tržnom centru IKEA kao i radnjama : Jumbo,H&M,Intersport  .Nastavak putovanja ka Podgorici. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim časovima. Kraj programa!!!!

CIJENA ARANŽMANA :

28.07. -05.08.       299 €      

U cijenu je uračunato :

- Prevoz udobnim autobusom turističke klase na pomenutoj relaciji prema programu

- Usluga sedam noćenja sa doručkom u hotelu  Sunset  3*( doručak „švedski sto“ )-www.sunsethotelcorfu.gr

- Usluge vodiča za razglede prema programu

- Troškovi pratioca grupe

- Troškovi vožnje brodom Igumenica –Krf - Igumenica

- Organizacioni troškovi putovanja

 

U cijenu aranžmana nije uračunato :

- Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja ( 10 € )

- Fakultativni izleti,ulaznice za muzeje, ulaznice za Aqualand i Ahileon, brodske karte…

- Individualni troškovi…

 

POPUSTI ZA DJECU:  0 – 5 godine --- Besplatno na ležaju sa roditeljima

                            5– 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe ( 1. dijete 30%, 2. dijete 20% )

      

* Napomena:  Smještaj je obezbijedjen u standardnim dvokrevetnim sobama

* Mogućnost plaćanja na 6, 9 i 12 mjesečnih rata Hipotekarne banke

* Licenca Ministarstva Turizma Crne Gore broj 22

Za ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Grand d.o.o. koji su sastavni dio programa putovanja 

Vodeća turistička agencija u Crnoj Gori!