Radno vrijeme: Pon-Sub - 08 - 20h

Pozovite nas
+382 20 664 666
Posjetite nas
Grand poslovnice

EVIA - HIT PUTOVANJE !

EVIA – NAJVEĆE OSTRVO EGEJA – HIT LJETOVANJE!!!
HALKIDA - ATINA -  “GRČKI SEJŠELI”

(PREVOZ, SMJEŠTAJ SA DORUČKOM U HOTELU "PALIRIA" 3* U CENTRU HALKIDE, VODIČ )

I TERMIN / 11.08 - 20.08.2017. /  245,00 €

Ostrvo Evia - Evia je najveće ostrvo Egejskog mora i drugo po veličini ostrvo u Grčkoj.  Bogato je arheološkim nalazištima, manastirima, tradicionalnim selima i pruža velike mogućnosti za odmor i zabavu. Duge pješčano - šljunkovite plaže, miris mora, čista prozirna voda, borove šume, maslinjaci, plantaže smokvi i pistaća čine ovo ostrvo jedinstvenim i idealnim za odmor svih starosnih dobi. Blizina glavnog grada Atine, turistima omogućava da iz mirne ostrvske atmosfere, za kratko vrijeme dospiju u žagor antičke prestonice. Osim prelijepih plaža, Evia se ponosi i termalnim izvorima. Jedna od najpoznatijih grčkih banja je Edipsos, gdje je voda temparature od 30 do 70 stepeni i izvire iz kamena na obali mora. Prirodni bazenčići sa toplom vodom i prelijepi vodopadi sa stijena u plićaku, prava su meka za starije Grke. 

Grad Halkida je najveći i najznačajniji grad ostrva Evia u kome živi više od 8.000 stanovnika. Jedan je od važnijih gradova Grčke sjeverno od Atine, a ujedno spada među 5 najvećih gradova na grčkim ostrvima. 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN / PETAK / 
Sastanak putnika ispred hotela “City” u popodnevnim časovima. Vožnja kroz Albaniju i Grčku sa kraćim pauzama za odmor i granične formalnosti.  

2. DAN / SUBOTA /  
Dolazak u Halkidu u podnevnim časovima. Smještaj u hotel. (očekivani ulazak u hotel je oko 14:00 h). Nakon odmora odlazak na plažu. U večernjim časovima odlazak na prvo upoznavanje sa mjestom našeg boravka - Halkidom. Noćenje.

3. DAN / NEDELJA / PLAŽA ALIKES /
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni odlazak na jednu od predivnih plaža u blizini gradića Drosia, plažu Alikes. Uživanje u predivnoj tirkizno plavoj boji mora i mnogobrojnim plažnim barovima.  Večernji povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. DAN / PONEDELJAK / ERETRIA /
Doručak. Odlazak do Eretrije, drugog po veličini grada na Eviji. Obilazak grada. Nakon obilaska, odlazak na neku od prelijepih pješčanih plaža Eretrije koje posjeduju mnoštvo plažnih barova. Slobodno vrijeme za uživane na plaži. Povratak u Halkidu u popodnevnim časovima.  Noćenje.

5. DAN / UTORAK / ATINA & AKROPOLJ /
Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni odlazak do Atine, glavnog grada Grčke. Grad o kome je suvišno davati epitete vječnog grada, jer on to zaista i jeste. Panoramsko razgledanje grada: prolazak pored Parlamenta, Hadrijanovih vrata, Zevsovog hrama i starog Olimpijskog stadiona, trgovi Omonija i Sintagma... Odlazak do Akropolja (ulaznica nije uključena, individualni obilazak). Nakon upoznavanja sa glavnim gradom Grčke, polazak na omiljenu plažu atinjana u mjestu Glifada 20 km udaljenu od Atine. Večernji povratak u Halkidu. Noćenje. 

6. DAN / SRIJEDA / PLAŽA MESOCHORIA LIMNIONA /
Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni odlazak do južnih plaža na ostrvu. Danas obilazimo jednu od najljepših plaža na ostrvu Mesochoria Limniona Beach. Nalazi se na jugoistoku ostrva, od Halkide udaljena 60 km. Poslepodnevni povratak u Halkidu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

7. DAN / ČETVRTAK / PLAŽA KALAMOS - GRČKO VEČE /
Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativni odlazak na plažu Kalamos beach. Uživanje u predivnoj pješčanoj plaži nedaleko od grada Kimia. Raniji povratak sa plaže i priprema za Grčko veče. Odlazak na Grčko veče. Uživanje u predstavi folklora ovog mediteranskog naroda. Povratak u hotel. Noćenje. 

8. DAN / PETAK / "GRČKI SEJŠELI" /
Doručak. Slobodan dan ili fakultativna posjeta vulkanskim ostrvima poznatijim pod nazivom “Grčki Sejšeli” - arhipelaga Lihadonisia. Na izlet se kreće iz jedne od najpoznatijih banja Grčke - Kamene Vourle, odakle obilazimo brodićem idilične pejzaže prelijepog arhipelaga sačinjenog od 15 vulkanskih ostrva, kao i staru brodsku olupinu iz Drugog svjetskog rata. U toku krstarenja susrešćemo se sa porodicom foka, koje svake godine borave na ovom prostoru, ali nemojte se iznenaditi ako se susretnemo i sa nekoliko delfina, što se ovdje veoma često dešava. Prelijepi koralni grebeni iznad kojih ćemo ploviti vidljivi su golim okom kroz kristalno čistu vodu koja okružuje ostrva. Lihadonisia djeluje kao pravi dokaz da je Evia zaista raj na zemlji. U poslepodnevnim satima povratak u Halkidu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

 

 

9. DAN / SUBOTA / HALKIDA - PODGORICA /
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme do polaska prema Crnoj Gori. U poslepodnevnim časovima sastanak putnika na dogovorenom mjestu i polazak prema Crnoj Gori. Noćna vožnja preko Grčke, Albanije sa usputnim pauzama radi odmora. 

10. DAN / NEDELJA / PODGORICA /
Dolazak u Podgoricu ispred hotela “City” Kraj programa!

 

U CIJENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

• Prevoz autobusima visoke turističke klase

• 7 noćenja sa doručkom u hotelu 3* (u Halkidi)

• Usluge vodiča grupe tokom cijelog boravka

• Izlet do Eretrije

• Organizacioni troškovi


U CIJENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

• Međunarodno putno osiguranje (može obezbijediti agencija)

• Fakultativnih izleti i ulaznice

Hotel "Paliria" se nalazi u Halkidi pored glavne plaže i nudi pogled na moreuz Evripos. Hotel Paliria nudi salu za doručak i snek bar. Sa balkona prostranih soba se pruža pogled na more. Klasično uređene sobe poseduju klima-uređaj, TV i mini-bar. Smeštajne jedinice sadrže privatni balkon sa pogledom na more i na grad. Ovaj moderan hotel takođe nudi 4 konferencijske sale, kafe i salu za doručak. Bežični internet se može besplatno koristiti u sobama i u zajedničkim prostorijama hotela. Hotel na bookingu ima ocjenu 8,4. Hotel je udaljen 70 km od centra Atine. Ovaj objekat takođe ima jednu od najboljih lokacija u gradu.

 

POPUSTI ZA DJECU:  0 – 2godine --- Besplatno na ležaju sa roditeljima

                                 2 – 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe ( 1. dijete 30%, 2. dijete 20% )

      

* Napomena:  Smještaj je obezbijedjen u standardnim dvokrevetnim sobama

* Mogućnost plaćanja na 6, 9 i 12 mjesečnih rata Hipotekarne banke

* Licenca Ministarstva Turizma Crne Gore broj 22.          

  

Za ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Grand d.o.o. koji su sastavni dio programa putovanja

Vodeća turistička agencija u Crnoj Gori!