Radno vrijeme: Pon-Sub - 08 - 20h

Pozovite nas
+382 20 664 666
Posjetite nas
Grand poslovnice

DUBAI U MARTU

 

                             DUBAI

                                     8  dana (7 noćenja) – avionom

                                                             Fly Dubai - (poslijepodnevni odlazak, poslijepodnevni povratak)               

                             07.03.2018. – 14.03.2018.

Dubai je jedan od 7 emirata koji se nalaze u sklopu države Ujedinjeni arapski emirati. U Dubaiju  živi oko 1,4 miliona stanovnika, ali se smatra da ta cifra ide i do 4 miliona. Dubai je finansijski, kulturni i turistički centar države, a Abu Dabi je glavni grad. Grad obiluje kako ultra-modernim tako i hotelima svih vrsta i kategorija. Prepoznatljiv je po najvišoj zgradi na svetu (Burj Khalifa 829m), poluostrvima u obliku palme, najmodernijim i najvećim tržnim centrima (Dubai mall, Emirates mall itd), velikim bulevarima i divnim pješčanim predjelima...          

Program putovanja:

1. dan PODGORICA–SARAJEVO - DUBAI  Sastanak grupe na aerodromu u Podgorici u 13:00 h. Polijetanje za Dubai u 15:10 h ( tehničko slijetanje u Sarajevu )...

2. dan DUBAI Dolazak u Dubai u 01:45 h. Nakon završetka graničnih formalnosti predviđen je transfer do hotela. Rani check in. Slobodno vrijeme za odmor. Poslijepodnevni obilazak grada u pratnji stručnog vodiča: Džumeira džamija, koja je jedan od simbola Dubaija. Nastavak razgleda grada vožnjom pored zaliva Dubai, odlazak do Džumeira plaže sa panoramskim razgledom najvećih znamenitosti grada: hotel Burj Al Arab, Ostrvo Palma sa jednim od najluksuznijih hotela „Atlantis The Palm“ i velikim delfinarijumom, šoping centri, ... Noćenje.

3. dan DUBAI  Doručak. Nakon doručka predvidjen je obilazak najvisočije zgrade na svijetu - Burj Kalifa(828m). Nakon toga predvidjena je posjeta najmodernijem šoping molu na svijetu - Dubai Mall. Noćenje.

4. dan DUBAI Doručak. Slobodno vrijeme za šoping i individualne aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – safari u pustinji uz atraktivnu vožnju džipovima po pješčanim dinama, jahanje kamila i potpun ugodjaj uz folklorno veče. Po završetku izleta, povratak u hotel. Mogućnost kolektivnog večernjeg izlaska. Noćenje.

5. dan ABU DABI  Doručak. Fakultativni izlet u Abu Dabi. Tom prilikom vidjećete najveće znamenitosti prijestonice Ujedinjenih Arapskih Emirata: Šeik Zajed džamiju, čuveni Emirates Hotel, šoping zonu u centru. Nakon toga postoji mogućnost fakultativne posjete jednom od najvećih zabavnih parkova na svijetu „Ferrari world“ gdje se nalazi najbrži rolokoster na svijetu. Poslijepodnevni povratak u Dubai. Noćenje.

6. dan  DUBAI Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do najpoznatijeg hotela na svijetu- Burdž El Arab, sa 7*, uz doručak ili ručak. Slobodno vrijeme u čuvenom Souk Medinatu gdje možete kupiti suvenire i uživati u prelijepom ambijentu koji podsjeća na Veneciju. Mogućnost večernjeg krstarenja brodom uz večeru - fakultativno. Noćenje.

7. dan  DUBAI Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i šoping. Noćenje.

8. dan  DUBAI – SARAJEVO - PODGORICA  Doručak. Transfer do aerodroma i let za Podgoricu u 08:55 h. Slijetanje na podgorički aerodrom u 14:20 h.

                 

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EURIMA

Hotel

Usluga

 07.03.-14.03.2018.

 

Capitol 4**** ili sličan

Noćenje sa doručkom

830 €

 

Doplata za jednokrevetnu sobu

190 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Popust za treću odraslu osobu i za dijete od 2 do 11.99 godina (u sobi sa dvije odrasle osobe) je 25 eura. Dijete koristi treći pomoćni ležaj u sobi sa dvije odrasle osobe isto kao i treća odrasla osoba. • Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

U cijenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na relaciji Podgorica- Dubai - Podgorica, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4* na bazi 7 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja. Avio-takse na letu kompanije  Fly Dubai.

U cijenu putovanja nije uračunato:

U cijenu nisu uključeni fakultativni izleti i posjete, međunarodno putno osiguranje ( 12,11 €) a ni osiguranje od otkaza putovanja.

   - Boravišna taksa koja se plaća direktno u hotelu i iznosi 2,50 € po osobi/danu.

   - Viza za UAE ( Dubai ) iznosi 80 € i placa se putem banke na ziro racun ambasade UAE

 • Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Na letovima Fly Dubai-a potrebno je prilikom uplate dostaviti kopiju pasoša .
 • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u eurima.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana prije puta.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15).
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati prije započinjanja putovanja.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja KonTiki Travel&Service d.o.o..
 • KonTiki Travel d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Fakultativni izleti plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 učesnika.
 • Sadržaj pješačkog razgledanja grada , fakultativnih izleta  kao i rasporeda izleta po danima podložan je izmjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promjenom radnog vremena i slično).

NAČINI PLAĆANJA:

- gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

Za ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Kon Tiki Travel d.o.o.

 • licenca Ministarstva Turizma Crne Gore broj 491.

Vodeća turistička agencija u Crnoj Gori!